klubb Eslöv
klubb Eslöv klubb EslövCecilia Reinholdsson Centrumledare
Tel: 0765-25 37 37
info@eslovsstad.seArkiv
VINNARE av presentkort från Årets Julmarknad

STORT GRATTIS!

 

TILL ALLA VINNARE AV PRESENTKORT OM 200 KR

 

OCH TILL INTERSPORT SOM FICK FLEST RÖSTER OM DET FINASTE SKYLTFÖNSTRET

 


ESLÖV TILLSAMMANS!

NU SAMLAR VI ESLÖV

i kampen mot cancer
HANDELSUTREDNING

Eslövs Fastighetsägare och tillika medlemmar i Eslövs Stadskärneföreing; HSB Skåne, EBO, Häglunds Fastigheter och BA Bygg, har med gemensamma krafter och resurser bekostat en stor Handelsutredning som från och med idag är offentlig.

Syftet med utredningen är att ge en bild som stärker utgångspunkten för utvecklingsarbetet i och kring Eslöv.

Detta för att vi gemensamt ska lyckas så väl som möjligt i ambitionen att bygga och utveckla den bästa tänkbara staden att bo och verka i.

 

Du hittar utredningen här i bifogad fil


| Ladda ner PDF
Erbjudande från Kraftringen


Erbjudande från Kraftringen
UNIK MÖJLIGHET FÖR ESLÖVS FÖRETAG

I ett samarbete mellan Eslövs kommun, InnoSearch och Provectus, så erbjuds Eslövs företag en gratis utbildning inom digital media.

 

För att delta anmäler du som företagare dig på: www.go-digital.se


Tack Eslöv!

Vi fick in 55 000 kr som oavkortat går till BarnCancerfonden och Fonden för Hjärt- & Lungsjuka. Tack alla i Eslöv som köpte sånghäfte och var med och sjöng!


ALLSÅNG - STORA TORG I ESLÖV, LÖRDAGEN 30/5 KL. 11


Hela Eslöv sjunger Allsång 30 Maj på Stora Torg!Mästargrafik i världsklass - på Galleri M i Eslöv! Öppet mellan 12 - 18 torsdag - söndag! Välkomna!

Och passa samtidigt på att upptäcka Eslöv - en liten pärla mitt i Skåne! 

Ta vägen om Hurva Gästis, strax intill Gårdstånga och E22an, få en god lunch, superlativen haglar över maten och servicen, fortsätt mot Eslöv förbi Skarhults slott och stanna till och se utställningen där, och sen väntar all denna fantastiska grafik på Galleri M i Eslöv. 
 
Jag önskar er en trevlig utflykt!
 
Här ett par smakprov!
 
ASTRID SYLWAN

 

 
Gå en kurs i sommar!


Påsk i Eslöv - Galleri M tipsar!

Nu förbereder jag mig inför påsken och hoppas på en strid ström av besökare som kommer för att njuta av Anna R Kinmans 

fantastiska keramik och Annika Ottanders stormande, lugna, vackra och färgstarka måleri som fyller galleriet!
 

I Eslöv finns mycket att uppleva - Skarhults slott med utställningen den dolda kvinnomakten, Leksaksmuseet som är en riktig höjdare för ung som gammal
 
När man nu besöker Eslöv rekommenderar jag att samtidigt göra ett besök på Skarhults slott med utställningen Den dolda kvinnomakten! Den är helt magnifik! 
 
En annan överväldigande upplevelse för liten som stor, ung som gammal är Leksaksmuseet! Har aldrig sett något liknande! Och det finns mitt i Eslöv på Kvarngatan!
 
Och självklart, ett besök på vår arkitektoniska juvel Medborgarhuset går ju bara inte att missa! Av Arkitekturmuseum utsedd tillsammans med Kiruna Kyrka som de 2 mest betydande byggnadsverken i Sverige under 1900-talet!
 
Allt detta finns i Eslöv och mycket mycket mer!
 
GLAD PÅSK och välkomna till Eslöv!
 

Öppettider i Påsk i Eslöv

                                   


Långlördag och Rotarydagen 28/2 kl. 10-16Att vakna till en gråmulen och regnig dag och veta att man kan bege sig till Eslöv och bli hänförd av enastående vacker keramik och måleri. 
Kan det bli bättre! 
Himla välkomna är ni!
Galleri M


Vi gratulerar You, Hälsa och Skönhet!


JULEN I ESLÖV - PROGRAM


Julöppet i Eslöv


Stort spöktåg i Eslöv.

Spökgeneralerna Anders och Tomas möter dig vid Stenssontrappan klockan 18.15, torsdag 30/10. Priser att vinna! Godisregn! Butikerna är kvällsöppna!


Långlördagar 2014


Gratis handelsseminarie för medlemmar


God Jul


GRATTIS

Följande personer vann ett presentkort på 100 kr när de röstade på det bästa skyltfönstret under Julskyltsöndagen!

Inger Nilsson, Skarhult, Eslöv

Peter Magnusson, Eslöv

Anna-Karin Svensson, Eslöv

Louise Tarland Nilsson, Eslöv

Sanna Rosman, Eslöv

Lennart Jeppsson, Staffanstorp

Hampus Svensson, Eslöv

Marta Roslaniec, Eslöv

Farideh, Eslöv

Anders Persson, Eslöv

Ingrid Kärnborn, Eslöv

Mats Fagerfält, Malmö

Presentkorten finns att hämta hos Skånska Dagbladet


| Ladda ner PDF
Vernissage den 1 dec


Galleri M


Grattis till vinnarna av bluesquiz 2013

Vinnarna av förra helgens bluesquiz är: Christian Augustsson med 12 rätt och vinnare av ett presentkort på 500 kr i valfri deltagande butik. Då det blev fyra stycken med 10 rätt fick; Mathilda Augustsson, Fidelie Magusson, Sofia Håkansson och Leif Håkansson ett presentkort på 200 kr vardera, också i valfri deltagande butik. Stort Grattis till dem!


Årsmöte i Eslövs Stadskärneförening

Medlemmar i Eslövs Stadskärneförening kallas härmed till årsmöte onsdagen den 24 april klockan 18.30 i Salliusskolans aula, Östergatan 15.
Miljö och samhällsbyggnadsförvaltningen presenterar vad som är på gång i Eslöv. Vi diskuterar strategiarbete tillsammans med vår gäst kommundirektör Eva Hallberg.
Vi bjuder på kaffe och smörgås.
 

Anmäl dig till info@eslovsstad.se senast den 15 april.
 


Långlördagsöppet i Eslöv


Bröllopsmässa 27 april

©Dayfotografi


God Jul & Gott Nytt År


Eslövs Julmarknad

Under årets skyltsöndag, den 2 december, arrangerar Lions Club Eslövs Julmarknad på Stora Torg. Mellan kl. 14-18 blir det traditionella julmarknadsaktiviteter, på torget och i butikerna runt om i centrum, i samarbete med Eslövs Kulturskola, Eslövs Scoutkår och Eslövs Stadskärneförening. Mediasponsor Skånska Dagbladet.

Läs mer om skyltsöndagens aktiviteter


Ny julbelysning i Eslöv

Under året har Eslövs Stadskärneförening arbetat för att förbättra och förnya Eslövs julbelysning. Eller rättare sagt vinterbelysning. Vi vill gärna kunna njuta av belysningen under årets mörkaste månader, lite längre än tidigare år, fram till februari.

Nu startar etapp 1 - Södergatan.

Läs mer om vinterbelysningen


Jul- & Nyårsöppet i Eslöv


Medlemskväll torsdag den 25 oktober

Välkommen till höstens medlemskväll på Hotell Stensson kl. 18.30-21.
Vi bjuder på fika mellan kl. 18.30-19.
Anmälan senast den 22 oktober till info@eslovsstad.se. Begränsat antal platser.

Läs mer om kvällen
 


Halloweenfirande i Eslövs butiker


Efterfest i Eslöv 1 september


Glad Midsommar


Eslövs butiker håller öppet till kl. 13 på midsommarafton. Lördag och söndag stängt. Avvikelser kan förekomma.

Traditionellt midsommarfirande för hela familjen vid Trollsjön, fredagen den 22 juni mellan kl. 15-17, tillsammans med Ringsjögillet och Harpolirarna.


Upplev Eslöv 26-27 maj

Upplev småstadslivet i Eslöv under pingsthelgen den 26-27 maj. Två dagar med aktiviteter, runt om i centrala Eslöv, för hela familjen. Marknad med tivoli, barnloppis, musik, sång, dans, öppna butiker och mycket mer.

Följ länken för mer information


Eslövs Stadslopp 2 juni

För första året arrangerar Hälsostudions Idrottsförening ett Stadslopp genom Eslöv.
Anmäl dig till fem eller tio km-loppet i motions- eller tävlingsklass. Start och mål vid Trollsjön.
För mer information klicka på länken.


Årsmöte i Eslövs stadskärneförening

Medlemmar i Eslövs Stadskärneförening kallas härmed till årsmöte tisdagen den 17 april klockan 19.00 på Medborgarhuset i Eslöv.

Vi börjar kvällen med att bjuda på enkel förtäring tillsammans med lite inspiration. Vår näringslivschef Gertrud Elisabet Bohlin berättar om det pågående arbetet med Bilden av Eslöv. Marlene Hassel, ordförande i riksorganisationen Centrumutvecklare.se, berättar om fördelarna med att samarbeta i en centrumförening.

Anmäl dig till info@eslovsstad.se senast den 12 april.
Välkommen!

Inspirerande medlemsträffar under 2012

Passa på att möta medlemmar, kollegor, företags- och föreningsmänniskor i Eslöv på stadskärneföreningens träffar under året. Vi kommer att arrangera ett antal träffar både under förmiddags- och kvällstid med olika teman och föredragshållare.

Först ut på temat om Bilden av Eslöv träffar vi företagarna på Portal413 som leder oss igenom morgonen bland annat med samtal kring hur vi bygger och vårdar vårt varumärke. Boka in torsdagen den 1 mars 7.45-9.00 på Medborgarhuset i Eslöv.

Måndagen den 12 mars 18.30-21.00 träffas vi på Eslövs Stadshus för att diskutera mer om handelns specifika intresseområden. Till denna träff välkomnar vi även MittSkånes övriga handelsföretag i Höör och Hörby.

Eslövs Stadskärneförening kallar sina medlemmar till årsmöte tisdagen den 17 april 19.00 på Medborgarhuset.

Mer information och anmälan.


Bilden av Eslöv

Eslöv har haft ett fantastiskt jubileumsår 2011. Under 100-års jubileet har Eslövs kommun genom stora investeringar lyft fram kommunen med väl genomförda arrangemang som attraherat besökare långt utanför kommungränsen. Självklart vill vi bygga vidare på det som hände och hålla igång den positiva spiralen. Nu vill skapa en ny, gemensam och ännu mer positiv bild av Eslöv som alla kan stå bakom och använda.

Eslövs Stadskärneförening kommer under 2012 att arbeta, tillsammans med Eslövs kommun, kring Bilden av Eslöv. På olika sätt kommer vi att  delta i aktiviteter där vi träffar Eslövsborna för att tala om Bilden av Eslöv. Vi är också nyfikna på och intresserade av vad alla som bor utanför kommunen tycker och tänker om Eslöv. Du som bor och arbetar i Eslöv har möjlighet att delta på våra onsdagsluncher fram till den 25 april. Har du inte möjlighet att vara med på en lunch är du välkommen att dela med dig av dina åsikter och tankar på Facebook, Twitter eller LinkedIn.

Nu finns det chans att träffas after work och diskutera Bilden av Eslöv. Torsdagar mellan kl. 17-18.30 är du välkommen till någon av Eslövsrestaurangerna: 29 mars Bryggaregatan 2, 12 april Grappa och 26 april Frasses Hamburgare i stationshuset.

Dela med dig av dina tankar genom att fylla i vår enkät.

Mer information om onsdagslunchen på Sallius.

Mer om Bilden av Eslöv.


Denna sida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda