Eslövs Stadskärneföreningen har påbörjat ett nytt samarbete tillsammans med UF-företagen på Carl Engström-gymnasiet och BA Bygg fastigheters.

I entreprenöriella Eslöv ser man alltid möjligheter! Vi vill genom vårt samarbete levandegöra en tom lokal och samtidigt ge eleverna möjlighet till att visa upp sina företag. Samarbetet mellan Stadskärneföreningen, skola och fastighetsägare genererar till ett nytt flöde in till centrum. Samtidigt som det stärker elevernas självkänsla genom att få den här möjligheten till att visa upp sina företag för allmänheten. 

I onsdags påbörjades inflyttningen i f.d. Kindvalls bokhandels lokal. Lokalen kommer att blir en säljplats under två veckor i april. Flera Eslövsföretag visar sitt stöd till UF-företagen genom att stötta dem på olika vis. Både genom sponsring och kompetensutveckling. Kom gärna förbi och besök UF-företagen och lyssna på deras fantastiska affärsidéer. Öppettider finner ni i skyltfönstret. Med tanke på de restriktioner som råder i vårt samhälle kommer det även att finnas information i skylten på antal besökare som vi hoppas att ni har överseende med och hjälper oss med att följa. 

För mer information:

Carolina Ignell, Carl Engström-gymnasiet, carolina.ignell@eslov.se

Cecilia Reinholdsson, Centrumledare, 0765253737 cecilia@eslovsstad.se