Vår organisation (Eslövs Stadskärneförening) samverkar med våra medlemmar/verksamheter ofta och håller varandra uppdaterade med rätt information och med rätt stöd. Tillsammans hjälps vi åt att utveckla Eslöv till att vara aktivt och attraktivt.  

Ett av våra absolut effektivaste och bästa forum är när vi samlas över en frukost, som vi arrangerar varje månad. Tillsammans tillgodoser vi de behov som efterfrågas och inspirerar varandra. Utveckling är en viktig punkt i vår verksamhet. 

Vi har under 2020 haft våra träffar utomhus med avstånd, trots kyla i vintras. Men i dag gick vi digitalt, som blev en ny utmaning för flera av våra lokala handlare, företagare och föreningsliv. Det gick ju hur bra som helst, så nu kan vi den biten också!

Vi alla längtar till ett mer normaliserat samhälle där vi kan träffas i större sällskap. Till dess så ses vi i mindre skala eller digitalt. 

Driver du verksamhet i Eslöv och vill veta mer om vår organisation och hur du kan bli en del av oss? Välkommen att höra av dig info@eslovsstad.se

Till dig som konsument hoppas jag att ni försöker i den mån ni kan ”tänka lokalt”. Vi alla kan göra något!

Tre goda råd!

  • Köp en lunch/fika
  • Letar du efter present? Köp ett presentkort lokalt
  • Lite omväxling är skönt, pausa matlagningen och beställ take away

Vi behöver hjälpas åt med att ta ett gemensamt ansvar, håll avstånd och följ den information som respektive verksamhet skyltar med. Ni vet väl om att flera av våra butiker/verksamheter gärna hjälper er utanför butiken om ni inte vill gå in. Önskas hemleverans? Fråga i butiken så gör de sitt absolut bästa med att hittar en bra lösning för er. 

Vänligen Cecilia, centrumledare i Eslöv

#tillsammansföreslöv