Lördagen den 13 juni öppnar första delen av Stora torg 

Lagom till midsommar är första delen av Stora torgs ombyggnad klar och uteserveringarna kan öppna. Vi firar med att lördagen den 13 juni göra Eslövs centrum midsommarfint och bjuder på stämningsfull musik från klockan 11. Passa på att utnyttja öppningserbjudanden från butiker, caféer och restauranger i centrum.

Det är det breda gångstråket längs torgets östra sida och framför Hotell Stensson i söder, som nu öppnar. Därmed kan restaurangerna och caféerna flytta ut sina serveringar, förutsatt att de har polistillstånd.

Stor invigning i slutet av året

Då det är polisen som ger tillstånd för uteserveringar är det oklart hur många som kommer igång redan från start. Ombyggnaden av själva Stora torg och gator runt omkring fortsätter. Stora torg ska enligt planen vara klart att invigas i slutet av året.

Musik och blommor

Lördagen den 13 juni smygöppnar vi kring torget och vill skapa midsommarstämning med musikunderhållning och många vackra sommarblommor. På grund av risken för spridning av coronaviruset blir detta ett enkelt firande och vi hoppas kunna återkomma med ett större evenemang vid den stora invigningen framåt jul. Alla uppmanas naturligtvis att hålla avstånd till varandra.

Öppningserbjudanden från butiker, caféer och restauranger

Näringsidkare i centrum bjuder på en rad fina erbjudanden i dagarna tre, den 11 till 13 juni, för att fira att Stora torg nu delvis öppnas upp. Erbjudanden från butiker, restauranger och caféer.

Kom ihåg att hålla avstånd!

Ombyggnaden av Köpmansgatan söder om Stationsgränd kommer att pågå en bit in i juli. Den 11 till 13 juni kommer ändå entréerna till galleriorna och butikerna att vara öppna. Välkommen att njuta av ett midsommarfint Eslövs centrum lördagen den 13 juni kl 11–14 och ta del av näringens fina erbjudanden den 11–13 juni.

Följ bygget från Stora torgs egna hemsida